PROIECT FINALIZAT!
„Olimpiada voluntarilor liceeni” a avut loc in perioada septembrie – octombrie 2017 si a inclus, in afara concursului propiu-zis de voluntariat adresat liceenilor, si dezvoltarea de cluburi de voluntariat locale pentru liceeni.

Olimpiada voluntarilor s-a adresat liceenilor din cinci judete: Bacau, Brasov, Covasna, Galati si Vrancea, si a fost organizata de Asociatia Semper Musica in parteneriat cu Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci si finantata de Ministerul Tineretului si Sportului.

Competitia a fost deschisa oricarui tanar cu varsta de pana in 35 de ani care si-a dorit sa isi foloseasca timpul, energia si creativitatea in sprijinul comunitatii din care face parte. Ulterior inscrierii, acestia si-au ales oportunitatile de voluntariat prezentate pe website-ul competitiei – www.mareavoluntariada.ro, au comandat KIT-ul aferent oportunitatii de voluntariat si rau realizat activitatea respectiva astfel adunand puncte pentru judet.

In final, tinerii au fost desemnati cei mai activi voluntari din judet, distinctie oferita in cadrul unei gale de premiere ce a avut loc in fiecare judet participant.

„Marea Voluntariada” a mai inclus si dezvoltarea a cinci cluburi de voluntariat locale pentru liceeni pentru continuarea activitatilor de voluntariat incepute cu ocazia acestei competitii.

„Marea Voluntariada” 2017 a fost castigata de JUDETUL VRANCEA!