Membrii Asociatiei Semper Musica

ALEXANDRU GHEORGHIU
Presedinte

ag1Specializat in Marketing Strategic, Brand Marketing si Public Relations, Alexandru este absolvent al MBA-ului Romano-Canadian, Master of Business Administration, Marketing, Cum Laudae, 2006.
A inceput carierea in marketing in 2005, ca Marketing Coordinator pentru Opera Romana, responsabil cu dezvoltarea mixului de comunicare. Intre 2006 si 2009 s-a ocupat de dezvoltarea strategiei de marketing pentru brandurile Scotch-Brite, Post-It, Scotch, Nexcare, Scotchgard si Commanda, din pozitia de Marketing Coordinator pentru compania 3M.
In 2009 s-a alaturat echipei Centrofarm si Plafar Retail ca Director de Marketing. S-a ocupat de coordonarea echipei de marketing si operatiuni a celor doua branduri active pe piata de farmaceutice si produse organice.

BOGDAN MIHAI ISTRATE
Castigator al Premiului Onorific International ERSTE  pentru Integrare Sociala, 2011
Coordonator programe

bi-alb-negruBogdan Mihai Istrate si-a inceput cariera in domeniul ONG acum mai bine de 10 ani, lucrand pe rand pentru cele mai importante organizatii din Romania: Asociatia Romana Anti-Sida, Integration, Romanian Harm Reduction Network, Fundatia Comunitara Bucuresti etc si a scris si castigat proiecte cu finantare din partea UNICEF, Consiliul Europei, British Council, Comisia Europeana, CEE Trust, Ambasada Olandei, Fondului de Lupta Impotriva Hiv-Sida, Malariei si Tuberculozei si multi altii. In 2012, devine Director de Marketing pentru GNC Romania – Numarul 1 in suplimente nutritive la nivel mondial. Lucreaza din pozitia de Director de Creatie cu doua agentii de publicitate: Fanfara PR si Noi Cativa. In 2011, castiga unul dintre premiile onorifice internationale acordate Romaniei de catre Fundatia ERSTE: Premiile ERSTE pentru Integrare Sociala. Premiul a fost obtinut pentru proiectul: Diversitatea – realitatea din jurul nostru!

tania-2014TATIANA GHEORGHIU
Vicepresedinte

Tatiana are o experienta de peste 25 de ani in educatie, training si metode non-formale de invatare.

Este expert acreditat la nivel national si international.

 

COLABORATORI PERMANENTI:

ROXANA CARUNTU
Intern, PR

Roxana este studenta in anul II la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti. De asemenea, este secretar al departamentului de Resurse Umane din cadrul Societatii Studentilor Universitatii Bucuresti. Isi doreste intotdeauna sa cunoasca povestile din spatele aparentelor.

 

 

 

 

 

EMILIA BOTEANU
Consilier Online, Platforma www.doarEU.com35174_473626818708_3271396_n

Emilia Boteanu a devenit pasionata de domeniul ONG in timpul studentiei – Facultatea de Sociologie, Universitatea Bucuresti. Dupa
terminarea facultatii, si-a dezvoltat pasiunea incepand sa voluntarieze pentru Asociatia ACCEPT. A ramas in organizatie, ocupandu-se atat de voluntari in calitatea de Coordonator de Voluntari, dar si lucrand in proiecte specifice ale organizatiei ca Asistent de Proiect sau Coordonator de Proiect. Drumul in domeniul neguvernamental a continuat cu Asociatia Centrul Rromilor “Amare Rromentza” unde a lucrat in cadrul unui proiect de educatie pentru copiii rromi.