Asociatia Semper Musica a aparut din nevoia de a fi martori la proiecte cu rezultate reale si palpabile, proiecte la care sa contribuim pentru o schimbare in mai bine! Ne dorim schimbari rapide si de efect prin implicare comunitara. Cand spunem implicare comunitara, ne referim atat la noi, cat si la tine. Nu avem cum sa producem schimbari in mai bine fara ca toti sa contribuim asa ca, speram sa te avem alaturi de noi pe drumul catre schimbarile pe care ni le dorim!

De ce Semper Musica?

Aria noastra de activitate este in principal, prevenirea infectiei HIV in randul liceenilor de la nivel national. In afara de aceasta directie, suntem interesati de proiectele de cooperare internationala, proiectele care prin activitatile propuse reduc nivelul de discriminare al grupurilor vulnerabile, initiativele care promoveaza voluntariatul si implicarea in comunitate a tinerilor.

VIZIUNEA noastra (revizuita in iunie 2021 cu ocazia proiectului “Servicii din Norvegia pentru tinerii din Romania-PILOT”)

O societate fără cazuri noi de HIV în rândul tinerilor, în care discriminarea persoanelor seropozitive nu există.

MISIUNEA noastra (revizuita in iunie 2021 cu ocazia proiectului “Servicii din Norvegia pentru tinerii din Romania-PILOT”) 

Luptăm pentru acces liber al tinerilor la educație și protecție pentru prevenirea HIV și împotriva discriminării persoanelor sero+

Valorile noastre (revizuite in iunie 2016 cu ocazia proiectului Learning from the Best – a Swiss-Romanian cooperation project)

INOVARE
– Aducem noutate in comunitatile in care lucram

DIVERSITATE
– Te primim cu bratele deschise. Vino asa cum esti

RESPONSABILITATE si CALITATE
– Esti responsabilitatea noastra. Suntem responsabilitatea ta

IMPLICARE si ACTIUNE
– Tinerii creeaza viitorul

Cine suntem?

Alexandru Gheorghiu  Presedinte Executiv Semper Musica

Bogdan Mihai Istrate – Coordonator program HIV/SIDA

Tatiana GheorghiuVicepresedinte

Colaboratori permanenti:

Gabriela Apostol – Financiar

Madalin Ianus – colaborator proiecte tineret

Organizatia beneficiaza de sprijinul a mai multor voluntari cu experienta in diverse domenii: marketing, PR, HR etc.