Demisia parintilor – Bogdan Istrate
Pret: 3 euro

Cartea Demisia parintilor este un ghid adresat parintilor care doresc sa initieze cu copiii lor adolescenti discutii despre inceperea vietii sexuale, infectia cu HIV, alte infectii cu transmitere sexuala, folosirea corecta a prezervativului si alte metode contraceptive.
Format de buzunar, 178 de pagini, ISBN 9786069400449

Dupa ce dati clic pe butonul Cumpara acum, veti fi directionati in pagina de plata PayPal. Aici veti selecta optiunea Check out – Pay without a PayPal account. Veti introduce apoi detaliile cardului si datele de livrare. Daca aveti deja cont de PayPal, puteti selecta optiunea Check out with PayPal. Datele cardului NU sunt salvate pe site-ul nostru. Datele dumneavoastra personale sunt necesare pentru livrarea cartii.

Costul include livrarea prin posta, oriunde in tara. Plata se face cu cardul, prin sistemul PayPal, in valuta euro. Nu este necesar sa detineti cont PayPal. Costul in euro al cartii: 3 euro. Pretul in lei poate diferi, din cauza schimbului valutar. Pentru livrare in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati la office@sempermusica.org.